Presentem l’estatut de Persones Treballadores en lectura fàcil

05/06/2024 | El 7 Astres

Ja tenim l’Estatut de les Persones Treballadores en lectura fàcil! Aquest document, que és fonamental per conèixer i protegir els drets laborals de totes les persones treballadores, ara està disponible en un format accessible i comprensible per a tothom. Pots trobar-lo a les nostres oficines.

Aquesta edició en Lectura Fàcil ha estat possible gràcies al projecte FàcilMent impulsat per Grup Cooperatiu TEB, que compta amb el finançament de la Generalitat de Catalunya en el marc dels Projectes Singulars per a la reactivació socioeconòmica covid-19 per a empreses cooperatives, impulsat per la Generalitat de Catalunya (Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives)

La versió en lectura fàcil de l’Estatut de les Persones Treballadores és una eina clau per assegurar que ningú quedi exclòs d’entendre i fer valer els seus drets en l’àmbit laboral. Amb aquesta nova edició, volem assegurar que totes les persones, respectant les diferències en els graus d’assoliment de la comprensió lectora, puguin comprendre i aprofitar al màxim la informació sobre els seus drets i deures laborals.

Vine a les nostres oficines i obtén la teva còpia de l’Estatut de les Persones Treballadores en lectura fàcil! #lecturafacil #fonsUECat #FonsREACTEU #NGEUCA #estatudelespersonestreballadores #dretslaborals

estatutpersonestreballadores