Projecte d’intercooperació entre la Fundació el 7 i la cooperativa Falset Marçà

08/04/2024 | General

La Fundació El 7, des del 2022 amb seu a Masroig, desenvolupen serveis i línies de manipulats a la comarca del Priorat. El passat mes de març, la cooperativa Falset Marçà i el 7 treballen conjuntament en un projecte de manipulats pensat per una edició especial Vermut de Falset.

Aquesta intercooperació entre les dues entitats genera llocs de treball a persones vulnerables, oferint nous mercats d’activitat en el sector dels manipulats industrials. S’ha treballat amb la implementació de millora tecnològica per al seguiment, tant productiu com psicosocial de les persones treballadores del 7.

Aquest projecte respon a la necessitat de manteniment i millora de la competitivitat empresarial per a l’accés a nous mercats i l’oportunitat de fer-ho des d’un CET amb els valors de l’economia social i solidària. Es preveu assolir una millora de la competitivitat a través de la innovació tecnològica i la digitalització. A més, realitzar-ho en territoris on desenvolupen les activitats, principalment al Priorat i Terres de l’Ebre.

La fundació El 7 és beneficiària del programa Singulars, que tenen per objectiu generar ocupació a partir de la creació de nous projectes empresarials o noves línies de negoci en el marc de l’economia social i cooperativa, aprofitant oportunitats estratègiques del mateix sector d’activitat o del territori.

Promou el Departament d’Empresa i Treball – Programa d’Economia social