Zero emissions al CET de la Fundació El 7

11/01/2024 | General

Des del CET de la Fundació El 7 d’Astres optem per vehicles elèctrics perquè suposen zero emissions davant dels vehicles de combustió interna. Els mitjans de transport sostenibles totalment elèctrics no necessiten un tub d’escapament, ja que no generen fuites. El tipus de bateria més comú que s’empra és la d’ions de liti. Aquestes bateries poden esgotar-se i carregar-se repetidament sense contribuir a la contaminació de l’aire. Potenciem els beneficis de reduir, reciclar i reutilitzar els recursos, minimitzant el consum material i d’energia, i incorporant el concepte de repensar en tot allò que fem i que pot afectar negativament el medi ambient.

Per tot això, el CET de la Fundació El 7 d’Astres disposem ja de 6 vehicles elèctrics, 3 a les Brigades de Manteniment de la Via pública que treballen per l’Ajuntament de Girona, 1 per l’EMS del CET de la zona nord per fer els seguiments, 1 per la brigada de jardineria d’Amposta i 1 per la bugaderia SocialClean de Deltebre.

Des del CET de la Fundació El 7 pensem que és molt important ser respectuosos i respectuoses amb el medi ambient i lluitar dintre de les nostres possibilitats contra el canvi climàtic