El 7 d’Astres, Premi de Sostenibilitat Social Business with Social Value

05/09/2022 | General

La Fundació El 7 d’Astres ha guanyat el premi de Sostenibilitat Social de BUSINESS WITH SOCIAL VALUE per a Centres Especials de Treball gràcies a la bona pràctica transformadora de l’App “Cuidem Amposta”.

El guardó es va rebre durant l’acte que es va portar a terme a l’Hotel Alimara de la mà de BWSV, Dincat, FECETC, FEICAT i la Fundació Once. Els premis tenen com objectiu reconèixer les entitats que es reinventen i innoven; reconèixer l’esforç i la dedicació humana i professional als equips de les entitats i; donar a conèixer experiències inspiradores.

La App “Cuidem Amposta” és una de les moltes innovacions i millores que El 7 d’Astres porta a terme per millorar l’actuació al territori amb i per a les persones que l’entitat atén. Aquesta acció es va iniciar el 2020 i es va aplicar al 2021 amb el suport del Departament TIC i el Departament de Digitalització de Plataforma Educativa conjuntament amb Fundació Gentis i M4Social.

Aquesta eina suposa una millora de l’eficiència dels equips tant des de la clientela, les persones treballadores i la direcció del servei ja que facilita una optimització dels processos de gestió i organització i deixar posar el valor allà on toca; la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat; treballar competències TIC amb les persones treballadores del CET com a estratègia de promoció de la seva autonomia i vida independent i; apropar el món tecnològic al món socioeducatiu des d’una mirada inclusiva: deixant que totes les veus influeixin en el comú desenvolupament de l’app i pel bé comú.